Robin van Roosmalen krabbelt voorzichtig weer op na het ongeluk waarbij hij zijn zus verloor. Maar of hij ook terugkeert in de ring? Dat is een grote vraag.
Volledig scherm
PREMIUM
Robin van Roosmalen krabbelt voorzichtig weer op na het ongeluk waarbij hij zijn zus verloor. Maar of hij ook terugkeert in de ring? Dat is een grote vraag. © Marc Bolsius

Robin van Roosmalen | Het vreselijke ongeluk waarbij hij zijn zusje verloor zorgt voor intens verdriet: ‘Ik ben blij dat ze niet heeft geleden’

Het verkeersongeval op de A2 waarbij zijn zus in januari vorig jaar overleed, laat diepe sporen na bij Robin van Roosmalen (32). Net als de nasleep, want wat als? Wat als? Toch krabbelt de kickbokskampioen uit Den Bosch voorzichtig op. Voor zijn zusje Melissa. ,,Ik ben blij dat ze niet heeft geleden.”

  1. Spookslotfans melden zich: ‘Efteling maakt zéér, zéér foute beslissing’ - Petitie al over de duizend handtekeningen
    PREMIUM
    VIDEO

    Spookslot­fans melden zich: ‘Efteling maakt zéér, zéér foute beslissing’ - Petitie al over de duizend handteke­nin­gen

    UPDATE / KAATSHEUVEL - De reacties op het nieuws dat Spookslot verdwijnt, stromen binnen. Ondanks dat de attractie door Eftelingbezoekers over het algemeen het slechtst gewaardeerd werd, blijken heel veel mensen toch niet zonder het icoon te willen. De petitie 'Stop de sloop van het Spookslot’ is een feit. ‘Een prachtig stuk nostalgie verdwijnt'.