Volledig scherm
Antonio's aan de Dommelstraat in Eindhoven. © ED

Rosario Marangolo (45) van Eindhovens restaurant Antonio's plotseling overleden

EINDHOVEN - Rosario Marangolo (45), de exploitant van restaurant Antonio's in de Dommelstraat in Eindhoven, is donderdagmiddag thuis onverwachts overleden. De Italiaan was bekend vanwege zijn vriendschappen met tal van beroemdheden zoals Bruce Springsteen en oud-PSV-voetballer Romario. 

Als er een beroemdheid aanschoof in het restaurant van Marangolo, trok dat vaak veel bekijks. De muren van het restaurant hangen dan ook vol met foto's van beroemdheden uit de hele wereld, zoals voetbaltrainer Jos Mourinho van Chelsea en Bayern München-vedette Franck Ribéry. Ook prins Albert van Monaco was ooit te gast,  maar van de Monagask mocht de foto niet worden opgehangen. 

Bruce Springsteen heeft tientallen malen bij Antonio's getafeld, omdat hij graag de springconcoursen in Eindhoven en Valkenswaard bezocht. Zijn dochter Jessica is een talentvolle amazone en doet vaak mee aan de wedstrijden. 

Rosario Marangolo was afkomstig uit het kleine dorpje Rocca di Neto in Zuid-Italië. Hij woonde in Hamont-Achel in België. 

Volledig scherm
© ED
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zuidelijk Toneel betrokken 
bij publiciteitsstunt rond gestolen Picasso
    PREMIUM

    Zuidelijk Toneel betrokken bij publici­teits­stunt rond gestolen Picasso

    TILBURG/ANTWERPEN - Overvallen door hun eigen publiciteitsstunt zijn ze, de makers van het Antwerpse theatercollectief Berlin. Contacten met de pers zijn tijdelijk stilgelegd. Ook Het Zuidelijk Toneel , coproducent van de voorstelling die volgend jaar in Tilburg zijn Nederlandse première beleeft, verwijst naar de korte door Berlin gegeven verklaring. ‘We willen eerst praten met de betrokkenen. Binnen enkele dagen geven we meer duiding’, schrijft Berlin op zijn website.