Sam Mollee schreef een autobiografische gedichtenbundel tijdens en na haar crisisopname als gevolg van suïcidaliteit. ,,Het is me gelukt om op te staan, om weer te leven."
Volledig scherm
PREMIUM
Sam Mollee schreef een autobiografische gedichtenbundel tijdens en na haar crisisopname als gevolg van suïcidaliteit. ,,Het is me gelukt om op te staan, om weer te leven." © René Manders/DCI Media

Sam Mollee (19) was suïcidaal en schreef dichtbundel: ‘Een sprankje hoop voor andere jongeren’

Sam Mollee was veertien jaar toen ze voor het eerst werd opgenomen in de crisisopvang bij de GGzE in Eindhoven. Ze zag het leven niet meer zitten, en had al een afscheidsbrief geschreven. Sam is nu 19, en gaat de toekomst stralend tegemoet. Met haar dichtbundel ‘Woordpijn’ hoopt ze andere jongeren te helpen.

  1. Nieuwsoverzicht | Buren ‘martelcontainers’ geschokt - Echtpaar zwaargewond na aanrijding door dronken doorrijder
    PREMIUM
    Brabants nieuws van zaterdag

    Nieuwsover­zicht | Buren ‘martelcon­tai­ners’ geschokt - Echtpaar zwaarge­wond na aanrijding door dronken doorrijder

    In Wouwse Plantage is zaterdag geschokt gereageerd op het nieuws over zware criminelen die hun rivalen hebben gemarteld in geprepareerde zeecontainers in het dorp. In Tilburg is een grote voorraad lachgas ontdekt en in Heeswijk-Dinther is een fietsend echtpaar zwaargewond geraakt bij een ongeval. Dit en meer lees je in het Brabants nieuwsoverzicht van zaterdag.