Leden van motorclub Satudarah op de dag dat de rechtbank de club verbood: 18 juni 2018.
Volledig scherm
PREMIUM
Leden van motorclub Satudarah op de dag dat de rechtbank de club verbood: 18 juni 2018. © ANP

Satudarah is verboden, maar de strafzaken slepen zich voort

DEN BOSCH/TILBURG - Het is bijna drie jaar geleden dat motorclub Satudarah werd verboden, maar voormalige leiders zoals de Tilburgse broers Xanterra en Angelo M. zijn nog volop verwikkeld in twee strafzaken. Bij het gerechtshof in Den Bosch werd donderdagmiddag tien maanden cel geëist tegen Xanterra M., zijn jongere broer Angelo is volgende week aan de beurt. 

 1. Nieuwsoverzicht | Politie houdt verdachte afpersen fruithandel De Groot aan het lijntje - Feestende jongeren in Mallorca nemen corona mee
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Politie houdt verdachte afpersen fruithan­del De Groot aan het lijntje - Feestende jongeren in Mallorca nemen corona mee

  De hoofdverdachte rond de aanslagen bij medewerkers van fruithandel De Groot in Hedel is in januari enkele dagen aan het lijntje gehouden om verdere aanslagen te voorkomen. Uit onderzoek blijkt dat opvallend veel verkeersdoden in Brabant geen gordel droegen. En feestvierende jongeren in Mallorca nemen coronavirus mee naar huis. Dat en meer in dit nieuwsoverzicht.
 2. Nieuwsoverzicht | Onenigheid in Brabantse politiek - Festivalzomer kan doorgaan
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Onenigheid in Brabantse politiek - Festivalzo­mer kan doorgaan

  De politieke en bestuurlijke crisis in Brabant gaat door. De twee grootste partijen van deze provincie kunnen het maar niet eens worden; de VVD heeft voorkeur voor een coalitie met D66, het CDA ziet juist meer heil in samenwerking met SP. Verder is gebleken dat het baby’tje dat in mei dood gevonden werd in een vuilniszak in een park in Wernhout, met geweld om het leven is gebracht. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van vrijdag.