Serenade en spandoek voor papa en opa Theo uit Sint Anthonis die in verpleeghuis zit

videoSINT ANTHONIS - Theo Willems uit Sint Anthonis zit in deze tijd van corona opgesloten in een zorgcentrum. Hij was woensdag ook nog eens jarig, 84 werd hij. Dan breng je als familie de jarige job een serenade en verras je hem met een mooi spandoek.

Yvonne Gerrits heeft haar vader Theo zaterdag voorlopig voor het laatst mogen bezoeken in Op ’t Hoogveld in Sint Anthonis. Inmiddels is ook dit zorgcentrum voor alle bezoekers hermetisch afgesloten om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Brabants coronanieuws van donderdag | Opnieuw minder coronapatiënten opgenomen, steeds meer teststraten
    PREMIUM

    Brabants corona­nieuws van donderdag | Opnieuw minder coronapa­tiën­ten opgenomen, steeds meer teststra­ten

    De meest recente cijfers tonen dat er opnieuw minder coronapatiënten zijn opgenomen in het ziekenhuizen. Ook gaat het de goede kant op met de mensen die weer herstellen. Het aantal nieuwe patiënten in de Brabantse ziekenhuizen ligt ongeveer gelijk op het aantal mensen dat het hospitaal weer mag verlaten. Wel roepen artsen en de koning op om in het paasweekeinde zoveel mogelijk thuis te blijven, ook motorrijders en wielrenners. De capaciteit in de ziekenhuizen is nog altijd beperkt. Een overzicht van het coronanieuws van donderdag.