Volledig scherm
© Bert Jansen

Slachtoffer liftongeval Geldrop was in dienst bij kledingwinkel

GELDROP - De 55-jarige vrouw die woensdag omkwam bij een bedrijfsongeval in de winkel Miller & Monroe in Geldrop was in dienst van de winkelketen. Dat heeft het bedrijf donderdagochtend bekendgemaakt.

De kledingwinkel aan de Langstraat is de opvolger van Charles Vögele en wordt momenteel omgebouwd tot Miller & Monroe. Zaterdag zou de feestelijke opening zijn, maar die is vanwege het ongeval uitgesteld. Het bedrijf laat weten het verschrikkelijk te vinden wat er met hun collega gebeurd is. Het bedrijf wijst verder op het belang van het onderzoek dat nog in volle gang is. "We vinden het van groot belang de oorzaak van dit ongeval te achterhalen om dit in de toekomst te voorkomen", stelt het bedrijf in een persbericht.

Volgens de Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) is de vrouw met haar hoofd bekneld geraakt in een goederenlift. SZW onderzoekt momenteel hoe dat heeft kunnen gebeuren.

Volledig scherm
© Bert Jansen
  1. Straat blank en gat in fietspad: 'Ik waarschuwde fietsers in mijn pyjama'

    Straat blank en gat in fietspad: 'Ik waarschuwde fietsers in mijn pyjama'

    OOSTERHOUT - Dat de Wilhelminalaan vanmorgen volledig blank stond, daar schrok ze van, maar toen ook nog bleek dat in het fietspad een gat van 10 meter lengte zat, deed Karen Truyens wat ze moest doen. In pyjama probeerde ze samen met buurtbewoners fietsers te waarschuwen voor het gevaar. "Alles stond blank en daardoor zag je niet dat er een diep gat in het fietspad was geslagen. Nu al het water weg is, zie je pas wat voor een gevaarlijke situatie het eigenlijk was."