Volledig scherm

Speel mee met het grootste Tour Wielerspel van Nederland

Ben jij de ultieme Tour-specialist en hou je van een beetje competitie? Speel dan mee met ons Tour Wielerspel. Stel een team samen bestaande uit 12 renners en voorspel daarnaast elke etappe de top-3.

Maak het Tour Wielerspel spel nog leuker door een vriendenleague aan te maken en het op te nemen tegen collega's, familie en vrienden.

Meld je aan en speel mee!

Prijzen
De winnaar van het BD klassement wint een fantastische Merida Ride 4000 t.w.v. 1.899 euro. Elke etappe wint de top-3 van het NL klassement respectievelijk een pomp, een mini tool en een bidon van Merida. De winnaar met landelijk de meeste punten wint bovendien een volledig verzorgde VIP-reis voor twee personen naar de laatste etappe van de Vuelta 2016. De winnaar rijdt dan mee met een volgauto en mag plaatsnemen op de VIP-tribune.

Hoe werkt het?
Stel jouw team van 12 renners samen. Elke etappe scoren jouw renners punten. Daarnaast voorspel je elke dag de etappe top 3. Onze experts staan elke dag voor je klaar met tips.

Kom je er niet uit? Laat je ploeg dan automatisch samenstellen.

Meld je aan en speel mee!

  1. Sanne Kortooms droom van eerste lange speelfilm komt dichterbij

    Sanne Kortooms droom van eerste lange speelfilm komt dichterbij

    DEN BOSCH - De locatie voor de film had ze als eerste. Een afgelegen plek op een heuvel in een Noord-Frans dorpje bij Verdun aan de grens met België. Op het erf staat altijd de bijl in het hakblok. In de tuin in een hokje bovenop de beerput is de wc. ,,Ik kom daar al vanaf mijn tiende jaar, het is het huisje van een kennis", zegt Sanne Kortooms. ,,Het is een prachtige, stille plek, maar ook erg afgelegen. Ik vond het er altijd superspannend."