Tijdens het politieonderzoek aan de rand van Steenbergen gaat alles gewoon door in en rond het woonwagencentrum aan de Westlandse Langeweg.
Volledig scherm
Tijdens het politieonderzoek aan de rand van Steenbergen gaat alles gewoon door in en rond het woonwagencentrum aan de Westlandse Langeweg. © Pix4Profs / Gerard van Offeren

Speuren naar de link tussen Steenbergs woonwagencentrum en ernstig misdrijf

STEENBERGEN - Wat hebben de twee aangehouden Steenbergse vrouwen te maken met de verdwijning, mogelijk zelfs de dood van een Vlaamse loodgieter? Voor die vraag staan de Nederlandse en Belgische politie in hun onderzoek.

  1. Nieuwsoverzicht | Mondkapjes overwogen in Bergen op Zoom - Populair reuzenrad blijkt niet goedgekeurd
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Mondkapjes overwogen in Bergen op Zoom - Populair reuzenrad blijkt niet goedge­keurd

    Bergen op Zoom neemt extra maatregelen om het coronavirus in te dammen. Zo blijft de moskee waar veel besmettingen zijn geconstateerd voorlopig dicht. Ook worden Belgen opgeroepen niet te komen. Meer dan 14 procent van de Bergenaren die zich afgelopen week liet testen op corona bleek het virus ook echt te hebben. Dat percentage ligt fors hoger dan het landelijk gemiddelde. Verder maakte de politie vandaag bekend dat twee Nigerianen zijn opgepakt voor de zware mishandeling in het azc in Gilze, waarbij een vrouw met kokend water werd overgoten.