Het huis in Zoersel (B.) waar Wanda van R. woonde, een van de verdachten rond de verdwijning van Johan van der Heyden. De politie gaat ervan uit dat de loodgieter op de avond van zijn verdwijning naar dit adres is gereden.
Volledig scherm
PREMIUM
Het huis in Zoersel (B.) waar Wanda van R. woonde, een van de verdachten rond de verdwijning van Johan van der Heyden. De politie gaat ervan uit dat de loodgieter op de avond van zijn verdwijning naar dit adres is gereden. © HLN

Steenbergse moeder en dochter blijven in cel voor vermiste Belgische loodgieter

STEENBERGEN/BREDA - De moeder (39) en dochter (18) uit Steenbergen die zijn aangehouden in verband met de verdwijning van de Belgische loodgieter Johan van der Heyden (52), blijven langer in de cel. Dinsdag heeft de rechter-commissaris in Breda de zaak getoetst en hun inverzekeringstelling verlengd tot vrijdag. 

  1. Nieuwsoverzicht | Grote zorgen over groeiende leegstand in winkels - Zoveel steun krijgen Brabantse bedrijven
    PREMIUM
    Brabants nieuws van dinsdag

    Nieuwsover­zicht | Grote zorgen over groeiende leegstand in winkels - Zoveel steun krijgen Brabantse bedrijven

    Bijna 400 winkels verdwenen afgelopen jaar uit de Brabantse straten. Meer dan 2500 panden staan leeg. Een slecht teken, zeggen specialisten, die zich dan ook zorgen maken over de winkelcentra in de provincie. Verder werd dinsdag bekend dat er een kwart meer coronabesmettingen in Nederland zijn, vergeleken met vorige week. En de Beekse Bergen deelde heel schattige beelden van een pasgeboren rode panda.