Volledig scherm
© De Persgroep

Stel je vraag aan de minister-president!

Woensdag 24 april is Mark Rutte te gast in De Ochtend Show to go. Aan de hand van vijf thema’s die veel Nederlanders bezighouden, gaan Jörgen Raymann en Anne-Marie Fokkens met de minister-president in gesprek. Daarin zullen zij zich voornamelijk richten op het gebrek aan betaalbare woningen, de zorg, het klimaat, de koopkracht en het afgenomen vertrouwen in de politiek. 

Verslaggever Roel Maalderink is voor ‘Roel in de regio’ op pad gegaan om deze thema’s te bespreken met mensen die er dagelijks mee te maken hebben. In korte, herkenbare video’s laat hij zien waar veel Nederlanders tegen aan lopen, hun dagelijkse strubbelingen en problemen. Zijn bijdragen eindigen met een vraag aan de premier als startpunt van het studiogesprek. 

Mocht jij over de eerder genoemde onderwerpen ook een vraag hebben voor Mark Rutte, laat het ons dan weten. Jörgen en Anne-Marie zullen deze dan aan hem voorleggen. Je kunt je vragen nú al mailen naar ochtendshow@persgroep.nl. Of je reageert via Facebook tijdens de uitzending die 24 april om 7:30u start op onze site en app. 

Wellicht stellen we jouw vraag dan ook aan de minister president!

Bekijk hier naar fragmenten uit De Ochtend Show to go: