stockadr corona coronavirus covid-19 covid19 onderzoek microscoop
Volledig scherm
stockadr corona coronavirus covid-19 covid19 onderzoek microscoop © Getty Images/iStockphoto

Stel nu je vragen aan KBO Brabant en artsen van het Catharina Ziekenhuis voor onze livestream

EINDHOVEN - Nu heel de wereld in de ban is van het coronavirus, is de behoefte aan duiding en expertise groot. Kijk vrijdagavond om 19.00 uur mee op onze site en stel vragen voor het livegesprek in samenwerking met KBO Brabant en het Catharina Ziekenhuis. 

Ouderen vormen een kwetsbare doelgroep voor het virus, is inmiddels gebleken. Tijdens de livestream is er ruimte om prangende vragen te stellen aan specialisten van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. In samenwerking met het ziekenhuis en ouderenbond KBO Brabant brengt het deze site vrijdagavond om 19.00 uur een live gesprek. Te gast zijn Leo Bisschops (bestuurslid KBO Brabant), Judith Wilmer (Geriatrie Catharina Ziekenhuis) en longarts Pascal Wielders van het  Catherina ziekenhuis. 

Vragen kunt u vanaf nu stellen via WhatsApp. Het telefoonnummer dat u daarvoor kunt gebruiken is  06 - 13 81 35 42. Heeft u vragen over het virus zelf of over een eventuele ziekenhuisbehandeling versus een thuisbehandeling. Of wilt u gewoon weten in hoeverre u nog op de koffie kan bij de buurvrouw? Stuur ze in en de specialisten van het Catharina Ziekenhuis zullen proberen ze te beantwoorden. 

De livestream begint om 19.00 uur en is te volgen op deze site of via onze app. 

  1. Brabants nieuws van donderdag | Bredase advocaat en Peter R. steunen kroongetuige - Nepverpleegkundige behandelde patiënten in Den Bosch
    PREMIUM

    Brabants nieuws van donderdag | Bredase advocaat en Peter R. steunen kroongetui­ge - Nepver­pleeg­kun­di­ge behandelde patiënten in Den Bosch

    Hij behandelde patiënten, zag tientallen dossiers in en had in een opslagbox medicijnen en uniformen liggen. Maar de 24-jarige man die het JBZ tijdens de coronapiek hielp, bleek helemaal geen verpleegkundige. Het Bossche ziekenhuis ontsloeg hem en deed aangifte, zo bleek vandaag. Verder was het de dag waarop de Bredase advocaat Peter Schouten zich met Peter R. de Vries opwierp als vertegenwoordiger van kroongetuige Nabil B.