Volledig scherm
© AD

Stem op jouw favoriete zwijmelfilms en win!

Zwijmel jij helemaal weg bij Titanic of houd je het niet droog bij Notting Hill? Wij zijn op zoek naar dé favoriete romantische film aller tijden. Breng je stem uit en maak kans op een Disney Passepartout, ofwel met twee personen naar drie gloednieuwe Disneyfilms. 

Komend jaar zijn er maar liefst drie live-action Disney-films in de bioscoop te bewonderen: Dumbo, Aladdin en The Lion King.  Onder alle deelnemers van deze peiling verloten wij  kaartjes voor deze films voor jou en je geliefde (of familielid of vriend).  Het enige dat je hoeft te doen is te stemmen op je favoriete films en  je gegevens achter te laten. Winnaars krijgen vóór 19 februari 2019 per e-mail bericht. 

Volledig scherm
© AD

Mocht je geen winnaar zijn, dan kan je de tickets a € 25,- bestellen via AD.nl/filmcadeau

Onder de deelnemers wordt een Disney Passepartout voor drie bioscoopfilms, voor  twee personen verloot. Er is een winnaar per deelnemende titel van de Persgroep Nederland. Deelnemende titel van de Persgroep Nederland: AD Algemeen Dagblad, PZC, BNdeStem, Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad, de Gelderlander, de Stentor, De Twentsche Courant Tubantia.

  1. Boerenblokkade leidt na één dag al tot lege schappen; vandaag kort geding supermarkten
    PREMIUM

    Boerenblok­ka­de leidt na één dag al tot lege schappen; vandaag kort geding supermark­ten

    De brancheorganisatie Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL) zet alles op alles om de blokkade van distributiecentra van supermarkten door actievoerende boeren te voorkomen. Vandaag dient bij de rechtbank in Lelystad een kort geding waarmee het CBL de blokkades tracht te voorkomen. Het CBL vreest een miljoenenschade voor de supermarkten, lege schappen en niet-verkrijgbare producten voor consumenten als actievoerende boeren woensdag distributiecentra gaan blokkeren.