De middelbare scholen openen vandaag weer hun deuren. En met die opening staan ze ook voor een uitdaging, want ze mogen dat alleen als ze kunnen voldoen aan de 1,5 meterrichtlijn, waardoor niet alle leerlingen tegelijk naar school kunnen.
Volledig scherm
PREMIUM
De middelbare scholen openen vandaag weer hun deuren. En met die opening staan ze ook voor een uitdaging, want ze mogen dat alleen als ze kunnen voldoen aan de 1,5 meterrichtlijn, waardoor niet alle leerlingen tegelijk naar school kunnen. © DPG Media

Terug naar school? Kluisjes en kantine blijven dicht, lunchen doe je in het klaslokaal

RichtlijnenOveral in het land zijn de middelbare scholen vanaf vandaag weer (gedeeltelijk) open. Dat betekent dat zo’n 140.000 Brabantse scholieren in etappes weer naar school mogen. Dat gebeurt onder strenge voorwaarden, maar hoe gaat dat in zijn werk? 

  1. Nieuwsoverzicht | Vestigingen La Place dicht - Topdrukte bij de Taxus Taxi
    PREMIUM
    Brabants nieuws

    Nieuwsover­zicht | Vestigin­gen La Place dicht - Topdrukte bij de Taxus Taxi

    De overname van La Place door Jumbo in 2016 pakt niet voor alle vestigingen van het restaurant goed uit. Vandaag werd bekend dat er 23 filialen van La Place in Nederland gaan verdwijnen waarvan 3 in Brabant. En de Taxus Taxi krijgt het steeds drukker. Die taxi haalt vers gesnoeide taxus-takjes op die worden verwerkt in chemo's voor kankerpatiënten. Dat en meer in het Brabantse nieuwsoverzicht van maandag.