Zakelijke partners Joost Verhoeven en Richard van Leeuwen met hun bedrijfsleider Willem Rooijakkers (vlnr) in The Harbour Club aan de Karpendonkse Plas.
Volledig scherm
PREMIUM
Zakelijke partners Joost Verhoeven en Richard van Leeuwen met hun bedrijfsleider Willem Rooijakkers (vlnr) in The Harbour Club aan de Karpendonkse Plas. © DCI Media, Kees Martens

The Harbour Club is ‘op het randje en soms erover'; vroegere Karpendonkse Hoeve nu het mekka van de nieuwe rijken

EINDHOVEN - Van gedistingeerd maar ietwat ingedut en achterhaald, naar een stoute en brutale pleisterplaats voor nieuwe rijken. Waar tot vorig jaar nog sterrenrestaurant en Eindhovens culinair instituut De Karpendonkse Hoeve zat, is na een flinke facelift en botoxkuur het nieuwe mekka van zien en gezien worden: The Harbour Club.

  1. Blokkades van Brabantse snelwegen door boeren opgeheven, actievoerders in Provinciehuis voor overleg
    Video

    Blokkades van Brabantse snelwegen door boeren opgeheven, actievoer­ders in Provincie­huis voor overleg

    Brabantse snelwegen zijn in onderhandeling met de politie weer vrijgegeven, nadat boeren deze maandagmiddag voor lange tijd hadden geblokkeerd. Met hooibalen werd het verkeer op de A2 bij Best, A67 bij Liessel en de A50 bij Oss stilgezet. Rond 16.15 waren in het Provinciehuis in Den Bosch acht boeren binnen. Zij gingen een vreedzaam gesprek aan met de gedeputeerde. De politie heeft de toegang naar het Provinciehuis geprobeerd te blokkeren.