Europarlementariër Toine Manders in 2019 in het centrum van Helmond.
Volledig scherm
PREMIUM
Europarlementariër Toine Manders in 2019 in het centrum van Helmond. © Archief DCI Media

Toine Manders (CDA) ontkent overtreding integriteitsregel, maar stopt samenwerking met vriend van dochter

ASTEN - Mede op aandringen van de CDA-partijleiding stopt Toine Manders komende zomer de zakelijke samenwerking met Elmar Eckstein, de vriend van zijn dochter. De europarlementariër uit Asten stelt evenwel dat hij volgens de regels heeft gehandeld.

 1. Nieuwsoverzicht | Auto zakt deels weg in sinkhole - 150 euro boete voor hoogbejaarde Bossche vrouw
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Auto zakt deels weg in sinkhole - 150 euro boete voor hoogbejaar­de Bossche vrouw

  In Roosendaal is een geparkeerde auto gedeeltelijk weggezakt in een sinkhole. De oorzaak was een gesprongen waterleiding. Een hoogbejaarde Bossche vrouw heeft een boete van 150 euro gekregen omdat ze vergat een vuilniszak in de ondergrondse container te steken. En de zogeheten deltavariant van het coronavirus is waarschijnlijk in de loop van deze zomer de meest voorkomende coronavariant in ons land. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van dinsdag.
 2. Een miljoen bezoekers voor Dubai aan de Maas? ‘Echt niet’
  PREMIUM

  Een miljoen bezoekers voor Dubai aan de Maas? ‘Echt niet’

  BEERS/LINDEN - Vergeet Dubai aan de Maas. ,,Dat was een fout in onze communicatie”, erkent Chadli Hachani, marketing- en formulemanager van TopParken nu. ,,Dat hebben we vorig jaar veel te veel naar voren gebracht. Zo is ook een verkeerd beeld ontstaan in de regio Cuijk, waar we nog altijd een van onze mooiste vakantieparken willen bouwen. Maar de essentie staat nog steeds overeind.” ‘Geïnspireerd’, zoals ze het bij TopParken zeggen, door het palmeiland in het oliestaatje. ,,Maar we gaan dat hier dus niet nabouwen.”