Bij (oud-)medewerkers van de Hedelse fruithandel De Groot zijn de afgelopen jaren talloze aanslagen gepleegd. De rechtbank in Arnhem doet vandaag uitspraak in de zaken van acht verdachten, onder wie hoofdverdactie Ali G.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij (oud-)medewerkers van de Hedelse fruithandel De Groot zijn de afgelopen jaren talloze aanslagen gepleegd. De rechtbank in Arnhem doet vandaag uitspraak in de zaken van acht verdachten, onder wie hoofdverdactie Ali G. © ADR

Torenhoge strafeisen voor terreurcampagne tegen fruithandel De Groot

Live via TwitterHEDEL - Het geweld móest stoppen. Dus zette het OM hoog in door forse straffen te eisen in de zaak rond de Hedelse fruithandel De Groot.

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”