trouwen huwelijk bruiloft trouwring liefde
Volledig scherm
trouwen huwelijk bruiloft trouwring liefde © Thinkstock

Trouwen in Brabant? Hier ben je het goedkoopst uit en in deze stad betaal je de hoofdprijs

Ga je binnenkort trouwen? Bereid je dan maar alvast voor op de kosten die je moet betalen voor een doordeweekse ceremonie op een gemeentelijke locatie. In veel Brabantse gemeenten betaal je dit jaar namelijk een stuk meer om te trouwen dan twee jaar geleden. Tilburg steekt daar met kop en schouders bovenuit: daar betaal je meer dan 730 euro om je in de echt te verbinden met je partner. In de goedkoopste gemeente betaal je slechts een fractie daarvan.

 1. Nieuwsoverzicht | Man (70) door misdrijf om het leven gebracht - Tilburger werd 65 met een donorhart
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Man (70) door misdrijf om het leven gebracht - Tilburger werd 65 met een donorhart

  De alleenwonende man (70) uit Lieshout die vrijdagmiddag dood werd gevonden, is door een misdrijf om het leven gekomen. Hij werd door zijn familieleden aangetroffen nadat zij geen contact meer met hem kregen. Verder is de 77-jarige Marc het slachtoffer geworden van bankpasfraude en leefde niemand ter wereld langer met een donorhart dan de Tilburgse Willem Bavinck. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van zaterdag.
 2. Nieuwsoverzicht | Onenigheid in Brabantse politiek - Festivalzomer kan doorgaan
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Onenigheid in Brabantse politiek - Festivalzo­mer kan doorgaan

  De politieke en bestuurlijke crisis in Brabant gaat door. De twee grootste partijen van deze provincie kunnen het maar niet eens worden; de VVD heeft voorkeur voor een coalitie met D66, het CDA ziet juist meer heil in samenwerking met SP. Verder is gebleken dat het baby’tje dat in mei dood gevonden werd in een vuilniszak in een park in Wernhout, met geweld om het leven is gebracht. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van vrijdag.