Er waren twee rijinstructeurs betrokken bij het ongeluk.
Volledig scherm
Er waren twee rijinstructeurs betrokken bij het ongeluk. © Fotopersburo BertJansen

Twee motoragenten betrokken bij ongeluk met twee auto's op A58

Twee motoragenten waren betrokken bij het ongeluk tussen twee motoren en twee auto's op de A58 tussen Best en Tilburg-Centrum Oost dinsdagmorgen. Het gaat om twee docenten van de rijopleiding van de Politieacademie.  

 1. Boze boeren voeren onaangekondigd actie: ‘Misschien voedselvoorziening maar eens platleggen’
  PREMIUM
  Update en video

  Boze boeren voeren onaangekon­digd actie: ‘Misschien voedsel­voor­zie­ning maar eens platleggen’

  Op verschillende locaties in Brabant voerden boeren vrijdagavond onaangekondigd actie. De demonstraties vonden vooral plaats rondom snelwegen en grote N-wegen. Er zijn in ieder geval acties gemeld in Hapert, Eersel, Boxmeer, Liessel, Best, Liempde, Haps, Heeswijk-Dinther, Andel, Poederoijen en Oisterwijk. De politie stelde ‘waar mogelijk’ de regels te handhaven.
 2. Voordat de nieuwe gordijnen van Willem-Alexander en Máxima hangen in Paleis Huis ten Bosch zijn ze eerst in Tilburg te zien
  PREMIUM

  Voordat de nieuwe gordijnen van Wil­lem-Alexan­der en Máxima hangen in Paleis Huis ten Bosch zijn ze eerst in Tilburg te zien

  TILBURG - De nieuwe gordijnen voor Paleis Huis ten Bosch - het woonpaleis van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima - zijn eind dit jaar eerst te zien in het Textielmuseum in Tilburg. Samen met 150 borduurders van clubs, verenigingen, sociale werkplaatsen en leerwerkplekken uit het hele land neemt koningin Máxima een gedeelte van het borduurwerk voor haar rekening.