Erik van den Dungen als museumdirecteur (links) en als dorpsraadvoorzitter (rechts). Andersom mag ook. Die twee petten zijn niet altijd even handig.
Volledig scherm
PREMIUM
Erik van den Dungen als museumdirecteur (links) en als dorpsraadvoorzitter (rechts). Andersom mag ook. Die twee petten zijn niet altijd even handig. © Foto en beeldbewerking Theo Peeters

Twee petten, dat is er toch één te veel voor dorpsraadvoorzitter en museumdirecteur Erik van den Dungen

OVERLOON  - Hij is voorzitter van de dorpsraad van Overloon en directeur van Oorlogsmuseum Overloon. Dat wringt. Binnenkort gaat een van die petten af. 

0 reacties

 1. Fantast, familieman of gewetenloos crimineel; wie is Ali G., hoofdverdachte in terreurcampagne tegen De Groot?
  PREMIUM

  Fantast, familieman of geweten­loos crimineel; wie is Ali G., hoofdver­dach­te in terreurcam­pag­ne tegen De Groot?

  HEDEL - Fantast, familieman of gewetenloos crimineel? Ali G., hoofdverdachte in de geruchtmakende terreurcampagne tegen de Hedelse fruithandel De Groot, is een man met vele gezichten. Na drie jaar komt zijn zaak komende week tot een climax. ,,Hij heeft niet per se de gunfactor. Met zijn geheimzinnigheid, het overschrijden van grenzen en onsympathieke dingetjes.”
 2. Boze boeren voeren onaangekondigd actie: ‘Misschien voedselvoorziening maar eens platleggen’
  PREMIUM
  Update en video

  Boze boeren voeren onaangekon­digd actie: ‘Misschien voedsel­voor­zie­ning maar eens platleggen’

  Op verschillende locaties in Brabant voerden boeren vrijdagavond onaangekondigd actie. De demonstraties vonden vooral plaats rondom snelwegen en grote N-wegen. Er zijn in ieder geval acties gemeld in Hapert, Eersel, Boxmeer, Liessel, Best, Liempde, Haps, Heeswijk-Dinther, Andel, Poederoijen en Oisterwijk. De politie stelde ‘waar mogelijk’ de regels te handhaven.