Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Uitvaart zonder God of kerk: wat zijn uw ervaringen? (oproep)

DEN BOSCH - De ontkerkelijking zet zich voort tot voorbij de dood. Het aantal kerkelijke uitvaarten vertoont een scherp dalende lijn.

 1. Peter R. de Vries wil miljoen euro inzamelen voor gouden tip die naar lichaam van Tanja Groen leidt

  Peter R. de Vries wil miljoen euro inzamelen voor gouden tip die naar lichaam van Tanja Groen leidt

  Door middel van crowdfunding wil misdaadverslaggever Peter R. de Vries één miljoen euro inzamelen voor de concrete tip die naar het lichaam van Tanja Groen leidt. Zolang de één miljoen euro niet is bereikt, is het dan binnengehaalde bedrag de beloning. ,,Ik roep, nee ik smeek heel Nederland om een financiële bijdrage te leveren aan deze beloning: ouders, bedrijven, scholen en studentenverenigingen”, aldus Peter R. de Vries.
 2. Restaurants in Korte Putstraat op de bon omdat terrassen niet op tijd leeg zijn: 'Ik ben woedend, agenten hadden niet eens mondkapje op’
  PREMIUM

  Restau­rants in Korte Putstraat op de bon omdat terrassen niet op tijd leeg zijn: 'Ik ben woedend, agenten hadden niet eens mondkapje op’

  DEN BOSCH - Furieus zijn ze, horecabazen in de Korte Putstraat. Bijna alle zaken in deze bekende restaurantstraat in hartje Den Bosch gingen op de bon omdat hun terrassen vrijdag kort na 22.00 uur nog niet leeg waren. ,,Dit voelt heel wrang, zo aan de eindstreep van de coronaregels. De agenten liepen zelf tegen de looprichting in en hadden binnen niet eens een mondkapje op.”