Alber Claassen op de begraafplaats van de zusters Franciscanessen in Veghel. ,,Corona maakte zóveel slachtoffers dat het aantal uitvaarten zowat verdubbelde.”
Volledig scherm
PREMIUM
Alber Claassen op de begraafplaats van de zusters Franciscanessen in Veghel. ,,Corona maakte zóveel slachtoffers dat het aantal uitvaarten zowat verdubbelde.” © Van Assendelft Fotografie/Jeroen Appels

Uitvaartzorg verdronk zowat in de dood: ‘Zovéél slachtoffers van corona’

Magere Hein speelt de hoofdrol in zijn werk, hij is wel wat gewend want Alber Claassen leidt samen met broer Ton een uitvaartbedrijf. Maar toen kwam corona en verdronken ze zowat in de dood; zovéél slachtoffers en alles moest anders, op afstand vooral. ‘Dat past niet bij een persoonlijk afscheid’.

 1. Nieuwsoverzicht | Avondklok vanaf komend weekend - Vrijspraak voor medeverdachten afpersingszaak De Groot
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Avondklok vanaf komend weekend - Vrijspraak voor medever­dach­ten afpersings­zaak De Groot

  De kogel is door de kerk. We krijgen een avondklok. Wanneer deze precies in gaat is nog niet bekend, vermoedelijk is dat komende zaterdag. Ander groot nieuws van vandaag: Joe Biden is officieel de president van de Verenigde Staten. Maar ook regionaal nieuws over het miljoenenverlies van de Efteling, de politie die op een inbreker heeft geschoten in Eindhoven en de vrijspraak van drie medeverdachten in de zaak over de Hedelse fruithandel De Groot. Lees dat en meer in het Brabantse nieuwsoverzicht van woensdag.
 1. Brabants bekendste weerman Johan Verschuuren (85) overleden
  Play

  Brabants bekendste weerman Johan Ver­schuuren (85) overleden

 2. Onrust bij FC Den Bosch: 'Er komt veel op ons af'
  Play

  Onrust bij FC Den Bosch: 'Er komt veel op ons af'