Joris Heynen en Björn van der Doelen.
Volledig scherm
Joris Heynen en Björn van der Doelen. © Ellen van der Doelen

Val allemaal maar kapodcast | ‘Ik wil Coldplay zo graag leuk vinden, maar ik trek het niet’

LuisterenMuziek voor gillende meisjes? Misschien, maar aan de andere kant gaan de liedjes van Coldplay wel als een parasiet in je kop zitten. Joris Heynen en Björn van der Doelen zoeken in de derde aflevering van de Val allemaal maar kapodcast naar een mening over Coldplay.

 1. Meer dan 30.000 nieuwe inwoners erbij in eerste zes maanden, flinke groei te zien in Tilburg

  Meer dan 30.000 nieuwe inwoners erbij in eerste zes maanden, flinke groei te zien in Tilburg

  Er zijn in de eerste zes maanden van dit jaar meer dan dertigduizend inwoners bijgekomen in Nederland. Dat blijkt uit cijfers van het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek). Er werden meer baby's geboren dan dat er mensen overleden en ook kwamen er meer immigranten bij dan mensen die naar het buitenland vertrokken. In Tilburg is een flinke groei te zien, terwijl in Gilze en Rijen en Vught het aantal inwoners juist afneemt.
 2. Nieuwsoverzicht | Politie veegt plein schoon na protest Eindhovense horeca - Helft buitengebied is van niet-Brabanders
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Politie veegt plein schoon na protest Eindhoven­se horeca - Helft buitenge­bied is van niet-Brabanders

  De Eindhovense horeca protesteerde tegen de ‘onterechte beslissing’ restaurants te sluiten vanwege een drankje voor personeel op het terras na sluitingstijd. Het plein werd schoongeveegd door de politie. De Bredase advocaat Peter Schouten, vriend van Peter R. de Vries, spreekt over de dodenlijst waar hij ook op stond. En krijgt de overleden misdaadverslaggever een eigen straatnaam? Dat en meer in het nieuwsoverzicht van zaterdag.