Burgemeester Karel van Soest nam eerder deze week afscheid van de brandweer, onder meer met het blussen van een autobrand.
Volledig scherm
Burgemeester Karel van Soest nam eerder deze week afscheid van de brandweer, onder meer met het blussen van een autobrand. © Ed van Alem

Van Soest, tweede en laatste ereburger van de gemeente Boxmeer

BOXMEER - Burgemeester Karel van Soest kan altijd blijven zeggen dat hij de laatste ereburger van Boxmeer is. Die titel kreeg hij vrijdag bij zijn afscheid. De gemeente houdt eind dit jaar op te bestaan en de kans is nihil dat er de komende maanden nog een ereburger bij komt. 

  1. Broertjes Bart (12) en Tijn (11) krijgen in één maand dezelfde diagnose: ‘Binnen een half jaar zat hij in een rolstoel’
    PREMIUM

    Broertjes Bart (12) en Tijn (11) krijgen in één maand dezelfde diagnose: ‘Binnen een half jaar zat hij in een rolstoel’

    ROOSENDAAL - Op tv verandert Barbapapa van een koekenpan in een auto. Bart (12) zit op de bank en op de zitzak voor hem ligt zijn broer Tijn (11). De jongens dragen een helmpje en staren naar het beeldscherm. Wat zouden ze zien? Aan tafel vertellen vader Marcus van Amen en moeder Judith Schuurmans over de stofwisselingsziekte waaraan beide jongens lijden.