Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Vereniging tegen Kwakzalverij: 'Klaus Ross biedt amateuristisch allegaartje aan'

BRACHT - De Vereniging tegen de Kwakzalverij laat geen spaan heel van de behandelmethoden die de kankerkliniek van Klaus Ross in het Duitse Bracht aanbiedt.

 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.
 1. Nieuwsoverzicht | Internationale studenten wanhopig op zoek naar kamer - Stelselmatig gesjoemel door Syriërs
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Internatio­na­le studenten wanhopig op zoek naar kamer - Stelselma­tig gesjoemel door Syriërs

  Internationale studenten in West-Brabant zijn wanhopig: velen zoeken nog woonruimte en moeten zich in moeilijke bochten wringen om alsnog lessen te kunnen volgen. De brand bij een bassischool in Oss kon zaterdagochtend heel anders verlopen als het alarmbedrijf niet zo snel had gereageerd. Het bedrijf was na het afgaan van het inbraakalarm snel ter plaatse en waarschuwde direct de brandweer. Tijdens de Nederlands Studenten Kampioenschappen zijn meerdere fietsers ten val gekomen, twee zijn naar het ziekenhuis gebracht. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van zaterdag.