Moustafa Tahiri van  Wilad’s Eros Boutique heeft het druk met online verkoop.
Volledig scherm
Moustafa Tahiri van Wilad’s Eros Boutique heeft het druk met online verkoop. © Pix4Profs/Peter Braakmann

Verkoop van seksspeeltjes gaat hard: ‘Voor als je het thuis gezellig wilt houden’

ROOSENDAAL -  Voor de detailhandel is het afzien tijdens de coronacrisis. Daarentegen worden seksspeeltjes online massaal verkocht. Mensen zitten thuis en hebben tijd. ,,Ik durf wel te spreken van een seksuele revolutie!” 

Moustafa Tahiri (49) heeft in de Molenstraat in Roosendaal Wilad’s Eros Boutique. Hij merkt dat zijn seksspeeltjes goed verkopen. ,,Onze onlineverkoop stijgt enorm. Er komen ook klanten de winkel binnenlopen, maar dat is wel minder geworden.”

Leveren

Hij verwacht dat het online op een gegeven moment zo druk wordt, dat hij nee moet verkopen ,,Mijn groothandel kan over een tijdje niet alles meer leveren. Dat merken we nu al. Maar vooralsnog blijft het allemaal lekker lopen.”

Quote

Het spelletje spannend houden

Moustafa Tahiri , Wilad’s Eros Boutique
Quote

Mensen vervelen zich thuis, soms samen met hun partner. Dan wil je toch wat doen met elkaar

Moustafa Tahiri, Wilad’s Eros Boutique

De reden? Daar heeft Tahiri wel een verklaring voor: ,,Mensen vervelen zich thuis, soms samen met hun partner. Dan wil je toch wat doen met elkaar. En sowieso, als je al lang bij dezelfde partner bent, is het toch leuk om eens wat anders te doen en het spelletje spannend te houden.”

In zijn winkel hangen opblaaspoppen voor de heren, spannende lingerie voor de dames, kunstvagina’s, dildo’s en vibrators's in allerlei kleuren en maten. ,,Deze vibrator met tien verschillende standen verkoopt als een malle.”

Tips

Tahiri heeft voor het gemak ook nog wel een paar tips: ,,De opleg vibrators voor het verwennen van de clitoris zijn in trek. Die verkopen erg goed. En voor de heren de vibrerende kunstvagina's. En uiteraard om elkaar te verwennen hebben we allerlei verschillende massageolies. Als je het allemaal nog een beetje spannend vindt, kun je beginnen met een vrij standaard vibratortje. Die zijn twaalf à dertien euro. Een leuke om mee te beginnen.”

Meer over de verkoop van seksspeeltjes hoor je deze week in de podcast Coronavirus in Brabant. Daarin spreekt verslaggever Floyd Aanen met Brabanders die dankzij corona thuis zitten, of juist de handen uit de mouwen steken. Abonneer je op de podcast via Apple Podcasts of Spotify. Luister hier de laatste aflevering van Coronavirus in Brabant: