Marlou Herman.
Volledig scherm
PREMIUM
Marlou Herman. © Marc Bolsius

Verlof als je ongesteld bent? Ga bij hevig bloedverlies eerst eens naar een arts, zegt gynaecoloog Malou Herman

DEN BOSCH - Moet menstruatieverlof zoals in Spanje ook in Nederland worden ingevoerd? Als het aan Malou Herman, gynaecoloog bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis, ligt niet. ,,Ik kan namelijk bijna alle vrouwen van hun klachten af helpen.”

 1. Nieuwsoverzicht | Politie rijdt ‘kidnapbus’ klem - Verstuurd vakantiekaartje duikt na 42 jaar weer op
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Politie rijdt ‘kidnapbus’ klem - Verstuurd vakantie­kaart­je duikt na 42 jaar weer op

  In Eindhoven is woensdagavond een bestelbus klemgereden die aan de binnenkant volledig bekleed was met plastic. Het busje was speciaal ingericht voor onderwereldklusjes. Verder is het opsteken van een sigaret in het grootste deel van de Efteling binnenkort verboden. Alleen in speciale rookzones mag dan nog worden gerookt. En zorginstelling Lunet heeft gehandicapte cliënten jarenlang onterecht fysiotherapie onthouden. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van donderdag.
 2. Veronica stuurde 42 jaar geleden een kaart naar haar zus vanaf camping Hoeven, maar die duikt nu pas weer op
  PREMIUM

  Veronica stuurde 42 jaar geleden een kaart naar haar zus vanaf camping Hoeven, maar die duikt nu pas weer op

  HOEVEN - Medewerkers van Molecaten Park Bosbad in Hoeven zullen zich even in de ogen hebben gewreven toen ze de post bekeken. Een kaartje dat in 1980 vanaf de camping werd verzonden, is teruggekomen omdat het afleveradres niet is gevonden. De ansichtkaart kwam dus nooit bij Ludwina Verhoeve uit Nieuw-Vennep. ,,Dit is bizar natuurlijk,” reageert ze 42 jaar na het verzenden van het kaartje.