Lange rijen voor de bioscoop, zoals hier bij Take Ten in Uden, gaan we dat krijgen als iedereen gecontroleerd moet worden of die gevaccineerd of negatief getest is?
Volledig scherm
PREMIUM
Lange rijen voor de bioscoop, zoals hier bij Take Ten in Uden, gaan we dat krijgen als iedereen gecontroleerd moet worden of die gevaccineerd of negatief getest is? © archieffoto Van Assendelft Fotografie

Verplichte coronacheck gaat bezoekers kosten, zeggen bioscopen en sportclubs: ‘En hoe gaan we dat regelen?’

UDEN/WERKENDAM - De nieuwe James Bond-film bekijken? Eten in een buffetrestaurant? Juichen voor je favoriete amateurclub? Overal waar meer dan 75 mensen zijn, zullen niet-gevaccineerde mensen straks een negatieve testuitslag moeten laten zien. 

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.