Verwarde man Halsteren
Volledig scherm
PREMIUM
Verwarde man Halsteren © Christian Traets/MaRicMedia

Verwarde man (27) in Halsteren niet om het leven gekomen door politiekogel

HALSTEREN - De dood van de 27-jarige verwarde man zaterdagochtend in Halsteren is niet veroorzaakt door een politiekogel. Dat bleek uit de schouw die werd verricht. De man werd door een politiekogel in zijn onderbeen getroffen, ter afwending van levensgevaar. Dat meldt het OM.

Het incident vond plaats rond 08.30 uur aan de Pottenbakker in Halsteren. Agenten kregen geen contact met de man. Hij reageerde niet toen zij hem aanspraken. Uiteindelijk loste de politie een schot. Terwijl dat gebeurt, komen andere hulpdiensten ter plaatse. Hulp mag echter niet meer baten. Een opgeroepen traumahelikopter landt niet meer. 

  1. Bedrijfspand in Hapert in vlammen op na zeer grote brand, ook brandweerwagen uitgebrand

    Bedrijfs­pand in Hapert in vlammen op na zeer grote brand, ook brandweer­wa­gen uitgebrand

    HAPERT - In een bedrijfspand van Van der Heijden Transport aan de Diamantweg in Hapert woedt vrijdagmiddag een zeer grote brand. De brand ontstond al aan het begin van de middag en leek snel onder controle, maar laaide net voor 15.00 uur weer op. Er leek enige tijd sprake van ontploffingsgevaar vanwege opgeslagen explosieve stoffen. Er zijn knallen gehoord. Inmiddels is het pand grotendeels uitgebrand en richt de brandweer zich op het sparen van de omliggende gebouwen en natuurgebieden.