AgriFood Capital gaat nauw samenwerken met andere voedselregio's in Nederland: Greenport Regio Venlo en Regio Foodvalley in Gelderland.
Volledig scherm
AgriFood Capital gaat nauw samenwerken met andere voedselregio's in Nederland: Greenport Regio Venlo en Regio Foodvalley in Gelderland. © Ivo van Leeuwen

Voedselregio Brabant slaat handen ineen: Food NL

DEN BOSCH/BRUSSEL - De AgriFood Capital in Noordoost-Brabant slaat de handen ineen met de twee andere grote voedselregio's in het land: Greenport Regio Venlo en Regio Foodvalley uit Gelderland. De drie vormen samen de coalitie Food NL en hopen zo op meer steun vanuit de Europese Unie. 

 1. Nieuwsoverzicht | Brabant herdenkt oorlogslachtoffers - Een derde komt niet opdagen voor prik AstraZeneca
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Brabant herdenkt oor­logslacht­of­fers - Een derde komt niet opdagen voor prik AstraZene­ca

  Het loopt geen storm bij het prikken van AstraZeneca in Eindhoven. De animo voor het vaccin heeft een grote knauw gehad. Ruim een derde van de mensen die een uitnodiging heeft gekregen, laat verstek gaan. In Breda maken bewoners van de wijk Heusdenhout zich op voor verzet. Zij zijn alles behalve blij met het plotse plan van een woontoren van 80 meter. En in heel Brabant werden oorlogslachtoffers herdacht. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van dinsdag.
 1. Buurt geschokt na vondst afgehakte hondenpootjes: 'Het is luguber'
  Play

  Buurt geschokt na vondst afgehakte hondenpoot­jes: 'Het is luguber'

 2. Het leven van de tweede keeper: 'Beter dan een 9 tot 5 baan'
  Play

  Het leven van de tweede keeper: 'Beter dan een 9 tot 5 baan'