Volledig scherm
Archieffoto Nou Camp in Barcelona. © REUTERS

Voor 25 mille in skybox bij Barca-PSV

HAREN - Je moet er diep voor in de buidel, maar dan heb je ook wat: Barcelona-PSV kijken in een ‘eigen’ skybox in Nou Camp. Het bedrijf ‘De Hand van Maradonna’ biedt voor dit ene duel voor 25.000 euro (ex-btw) een privé-skybox aan voor negen personen. 

De prijs is inclusief vlucht en overnachting in een 5-sterren hotel en een gesigneerd en ingelijst shirt van Lionel Messi. „Een buitenkansje voor iemand die denkt: laat ik eens gek doen”, zegt Hengeloër Frank Krake, mede-eigenaar van het bedrijf. 

,,Na de wedstrijd gewoon naar beneden kunnen lopen om het gras te kunnen ruiken.” De Hand van Maradonna handelt normaal alleen in gesigneerde sportshirts. ,,Maar dit kwam via een Engelse zakenrelatie op ons pad. Die bieden zo’n skybox voor Europacup-duels in Barcelona wel vaker aan.”

  1. Man die Tilburger Willy van Wanrooy doodde 'weer in de fout': OM wil Johan L. alsnog twee jaar achter tralies
    PREMIUM

    Man die Tilburger Willy van Wanrooy doodde 'weer in de fout': OM wil Johan L. alsnog twee jaar achter tralies

    BREDA/TILBURG - Keiharde taal van de officier van justitie vrijdag tegen de 44-jarige Johan L., de man die in 2013 tot 8 jaar werd veroordeeld voor de gewelddadige beroving die leidde tot de dood van Tilburger Willy van Wanrooy. Het Openbaar Ministerie wil volledige herroeping van zijn voorlopige invrijheidstelling. Dat betekent dat hij alsnog bijna twee jaar achter de tralies zou moeten.