Volledig scherm
Archieffoto Nou Camp in Barcelona. © REUTERS

Voor 25 mille in skybox bij Barca-PSV

HAREN - Je moet er diep voor in de buidel, maar dan heb je ook wat: Barcelona-PSV kijken in een ‘eigen’ skybox in Nou Camp. Het bedrijf ‘De Hand van Maradonna’ biedt voor dit ene duel voor 25.000 euro (ex-btw) een privé-skybox aan voor negen personen. 

De prijs is inclusief vlucht en overnachting in een 5-sterren hotel en een gesigneerd en ingelijst shirt van Lionel Messi. „Een buitenkansje voor iemand die denkt: laat ik eens gek doen”, zegt Hengeloër Frank Krake, mede-eigenaar van het bedrijf. 

,,Na de wedstrijd gewoon naar beneden kunnen lopen om het gras te kunnen ruiken.” De Hand van Maradonna handelt normaal alleen in gesigneerde sportshirts. ,,Maar dit kwam via een Engelse zakenrelatie op ons pad. Die bieden zo’n skybox voor Europacup-duels in Barcelona wel vaker aan.”

  1. Zuidelijk Toneel betrokken 
bij publiciteitsstunt rond gestolen Picasso
    PREMIUM

    Zuidelijk Toneel betrokken bij publici­teits­stunt rond gestolen Picasso

    TILBURG/ANTWERPEN - Overvallen door hun eigen publiciteitsstunt zijn ze, de makers van het Antwerpse theatercollectief Berlin. Contacten met de pers zijn tijdelijk stilgelegd. Ook Het Zuidelijk Toneel , coproducent van de voorstelling die volgend jaar in Tilburg zijn Nederlandse première beleeft, verwijst naar de korte door Berlin gegeven verklaring. ‘We willen eerst praten met de betrokkenen. Binnen enkele dagen geven we meer duiding’, schrijft Berlin op zijn website.