Op verzoek van Selime uit Tilburg is de Turkse vlag halfstok gehangen aan het Tilburgse stadhuis, uit solidariteit met de slachtoffers van de aanslag in Istanboel vorige maand.
Volledig scherm
PREMIUM
Op verzoek van Selime uit Tilburg is de Turkse vlag halfstok gehangen aan het Tilburgse stadhuis, uit solidariteit met de slachtoffers van de aanslag in Istanboel vorige maand. © Selime

Voor wie gaat de vlag uit op het Brabantse stadhuis? ‘Waken voor vlaggen uit emotie’

DEN BOSCH/TILBURG - Na de aanslag in een winkelstraat in Istanbul vraagt de Tilburgse Selime haar stad om de Turkse vlag halfstok te hangen. Dat gebeurt: een paar dagen later wappert het rood met witte dundoek bovenop het stadhuis. Maar wie bepaalt dat eigenlijk?

  1. Nieuwe zeperd Moerse Boys: ‘Cruciale duels worden niet gewonnen’
    PREMIUM
    zondag vierde divisie

    Nieuwe zeperd Moerse Boys: ‘Cruciale duels worden niet gewonnen’

    Met een zieke Jurgen Arnouts kende Moerse Boys geen optimale voorbereiding naar de wedstrijd tegen HVCH. Desondanks werden ze weer vol goede moed en met een nieuw plan de wei ingestuurd. Het draaide al snel uit op een teleurstelling en na een moeizame eerste helft kon het plan weer in de prullenbak. ,,Het begint allemaal bij het winnen van duels en dat doen we dit seizoen niet goed genoeg.”