Binnenspeeltuin Ballorig in Veldhoven. Akelig leeg vanwege de coronamaatregelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Binnenspeeltuin Ballorig in Veldhoven. Akelig leeg vanwege de coronamaatregelen. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Waar kun je nog wél (met je kinderen) naartoe in de herfstvakantie?

BRABANT - Waar kun je volgende week nog naar toe, als de kinderen herfstvakantie hebben en rusteloos door de kamer springen? En wat is nog verantwoord? Een rondgang langs de plekken waar in andere jaren ‘de benen buiten zouden hangen’.

 1. Nieuwsoverzicht | ME beëindigt demonstratie tegen coronawet - Ouderen moeten huis uit om fikse brand
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | ME beëindigt demonstra­tie tegen coronawet - Ouderen moeten huis uit om fikse brand

  Een flinke demonstratie tegen de coronamaatregelen trok vanmiddag in Den Bosch een paar honderd actievoerders. Ze wilden naar het centrum, maar werden tegengehouden door de Mobiele Eenheid. Uiteindelijk werd de demonstratie gestopt, omdat actievoerders zich niet aan de coronaregels hielden. Verder was er vandaag nieuws over grote winsten die worden gemaakt in de zorg, en niet altijd op een eerlijke manier. En het aantal coronabesmettingen daalde opnieuw in onze provincie.
 2. België gooit ook alle cafés dicht en voert avondklok in: ‘De komende weken gaan erg moeilijk worden’
  UPDATE

  België gooit ook alle cafés dicht en voert avondklok in: ‘De komende weken gaan erg moeilijk worden’

  Wie dacht de komende weken dan maar in België een pintje te gaan drinken of op restaurant te gaan komt bedrogen uit. Vanaf maandag gaat de horeca bij onze zuiderburen voor een maand op slot. De cijfers in België liggen nog hoger dan in maart en april, zo werd vrijdagavond duidelijk tijdens een persconferentie. ,,We gaan de komende dagen geen goed nieuws zien in de cijfers”, aldus minister De Croo. ,,Na 14 dagen volgt een evaluatie voor de horeca.”