Broer Frans van Laarhoven met rechts naast hem advocaat Geert-Jan Knoops, tijdens het kort geding van 17 januari bij de rechtbank in Den Haag.
Volledig scherm
PREMIUM
Broer Frans van Laarhoven met rechts naast hem advocaat Geert-Jan Knoops, tijdens het kort geding van 17 januari bij de rechtbank in Den Haag. © ANP/Sem van der Wal

Waarom Johan van Laarhoven, óndanks het OM, toch uit de cel mocht

RECONSTRUCTIETILBURG - Het Openbaar Ministerie heeft het afgelopen half jaar drie keer geprobeerd te voorkomen dat Johan van Laarhoven toch eerder dan in augustus 2021 kon worden vrijgelaten uit de gevangenis in Vught. Het ministerie van Justitie en Veiligheid schoof de bezwaren van het OM uiteindelijk aan de kant. Met als gevolg dat de 59-jarige Tilburger vrijdagmorgen in alle vroegte de gevangenis in Vught kon verlaten en bij zijn broer Frans in de auto kon stappen. 

 1. Provincie laat bestrijding jeukrups over aan natuur: ‘Goed dat Brabant niet standaard naar spuit grijpt’
  PREMIUM

  Provincie laat bestrij­ding jeukrups over aan natuur: ‘Goed dat Brabant niet standaard naar spuit grijpt’

  DEN BOSCH - Brabant stopt vanaf volgend jaar met omstreden bestrijdingsmiddelen tegen de eikenprocessierups. Alleen als de volksgezondheid in gevaar komt, grijpt de provincie nog in. Voor de rest laat ze het werk over aan de natuur, die wel wat hulp krijgt door vijanden van de jeukrups het hof te maken. De nieuwe aanpak komt met een boodschap: we moeten leren leven met de overlast.
 1. ‘Enorme klap’ bij auto-ongeluk in Waalwijk
  Play

  ‘Enorme klap’ bij au­to-ongeluk in Waalwijk

 2. Producer van Duncan Laurence schrijft nu voor Songfestival-inzending Zwitserland
  Play

  Producer van Duncan Laurence schrijft nu voor Songfesti­val-inzending Zwitser­land