Broer Frans van Laarhoven met rechts naast hem advocaat Geert-Jan Knoops, tijdens het kort geding van 17 januari bij de rechtbank in Den Haag.
Volledig scherm
PREMIUM
Broer Frans van Laarhoven met rechts naast hem advocaat Geert-Jan Knoops, tijdens het kort geding van 17 januari bij de rechtbank in Den Haag. © ANP/Sem van der Wal

Waarom Johan van Laarhoven, óndanks het OM, toch uit de cel mocht

RECONSTRUCTIETILBURG - Het Openbaar Ministerie heeft het afgelopen half jaar drie keer geprobeerd te voorkomen dat Johan van Laarhoven toch eerder dan in augustus 2021 kon worden vrijgelaten uit de gevangenis in Vught. Het ministerie van Justitie en Veiligheid schoof de bezwaren van het OM uiteindelijk aan de kant. Met als gevolg dat de 59-jarige Tilburger vrijdagmorgen in alle vroegte de gevangenis in Vught kon verlaten en bij zijn broer Frans in de auto kon stappen. 

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.