René Peters: ,,Die podcasts maken is technisch gezien nog wel een hobbeltje. Maar een Haagse secretaresse leert het mij.”
Volledig scherm
PREMIUM
René Peters: ,,Die podcasts maken is technisch gezien nog wel een hobbeltje. Maar een Haagse secretaresse leert het mij.” © Van Assendelft/Jeroen Appels

Waarom Kamerlid René Peters uit Oss journalistje speelt met 30 podcasts over de jeugdzorg

OSS - Hij stoeit driftig met die hete aardappel van jeugdzorg. Maar niet zo opvallend in de Tweede Kamer. Nee, Haags politicus René Peters uit Oss is vooral zichtbaar op sociale media. Nieuw project: 30 podcasts, interviews met experts over de makke van de jeugdhulp. Maar ... kan hij niet beter de zorgminister achter de vodden zitten?

 1. Nieuwsoverzicht | Statenlid Smolders van lijst FvD - Koningsdag ‘21 in Brabant
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Statenlid Smolders van lijst FvD - Koningsdag ‘21 in Brabant

  Eindhovenaren mogen niet rijen dik naar Máxima komen kijken. Maar zeker is dat de Koninklijke familie op 27 april volgend jaar naar de lichtstad komt, zo werd vandaag bekend. Verder was het de dag waarop bekend werd dat veel raddraaiers die in Roosendaal zijn opgepakt helemaal niet uit de stad zelf komen. En het Brabantse Statenlid Hans Smolders heeft van zich laten horen in de partijruzie rond Forum-voorzitter Thierry Baudet. Hij wil niet langer op de kieslijst staan.
 1. Black Friday: 'goede dealtjes' of onnodig kopen?
  Play

  Black Friday: 'goede dealtjes' of onnodig kopen?

 2. Duizenden mensen de straat op tijdens begrafenis Maradona
  Play

  Duizenden mensen de straat op tijdens begrafenis Maradona