Dylan serveert koffie aan een lege tafel. Maandag gaat de lunchroom De Looierij weer open en kunnen er weer klanten zitten. Op de achtergrond (vlnr) Inge Simons, Ingrid Niessen en Huub Niessen.
Volledig scherm
PREMIUM
Dylan serveert koffie aan een lege tafel. Maandag gaat de lunchroom De Looierij weer open en kunnen er weer klanten zitten. Op de achtergrond (vlnr) Inge Simons, Ingrid Niessen en Huub Niessen. © Ed van Alem

Wat Mark Rutte ook gaat zeggen, lunchroom De Looierij in Cuijk gaat maandag ‘gewoon’ open

CUIJK - Of het nu volgens de coronaregels wel of niet mag, wat minister-president Mark Rutte vrijdag tijdens de persconferentie ook gaat zeggen, lunchroom De Looierij in Cuijk gaat maandag open. 

1 reactie

 • A.M.B. Loeffen

  4 maanden geleden
  Ik moet helaas werken maar anders zou ik iets komen eten en drinken
 1. Nieuwsoverzicht | Tot 9 jaar cel voor bouw martelcomplex - Juwelier met groot zwaard verwond
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Tot 9 jaar cel voor bouw martelcom­plex - Juwelier met groot zwaard verwond

  De rechtbank heeft de groep mannen die verantwoordelijk was voor de bouw van een martelcomplex in Wouwse Plantage woensdag veroordeeld tot straffen tot 9 jaar cel. In Roosendaal hebben overvallers woensdagochtend een juwelier verwond bij een overval. En de politie in Waalwijk pakte een man uit Polen op die daar uit de gevangenis was ontsnapt. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van woensdag.
 2. Nieuwsoverzicht | Ruim honderd vogels leefden in ‘erbarmelijke omstandigheden’ - Opnieuw gaat het mis op kruispunt dodelijk ongeluk
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Ruim honderd vogels leefden in ‘erbarme­lij­ke omstandig­he­den’ - Opnieuw gaat het mis op kruispunt dodelijk ongeluk

  Op de dag na de ontknoping in de Eredivisie maken de Brabantse topclubs de balans op. Ondertussen is het nieuwe college in Eindhoven bijna rond en zijn honderd vogels in beslag genomen. Ze leefden in ‘erbarmelijke omstandigheden’. In Gilze vond een ongeluk plaats op het kruispunt waar vorige week nog een dodelijk ongeval was. En is Nederland klaar voor een nieuwe coronagolf? Dat en meer in het nieuwsoverzicht van vandaag.
 3. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.