De lege sportschool van Van Buel te Oss.
Volledig scherm
PREMIUM
De lege sportschool van Van Buel te Oss. © Van Assendelft Fotografie/Jeroen Appels

Wel betalen, niet naar de sportschool? Geen probleem!

DEN BOSCH/TILBURG/OSS - Wel betalen, niet kunnen sporten. Hoe lang willen sporters dat nog? Volgens de fitnesscentra zijn veel klanten juist heel erg trouw. ,,Mensen zeggen zelfs: schrijf mijn geld maar gewoon af.”

Het is een raar gezicht, zo’n lege sportschool. Niemand op de hometrainers, geen zwoegende renners op de loopband. De gewichten liggen al weken onaangeroerd in het rek. Bjorno van Buel weet niet wat hij meemaakt. ,,Van zeven dagen in de week geopend naar totaal gesloten. Het is een bizarre tijd.”

 1. Brabants nieuws van dinsdag | Uitbater baalt van polonaise door café - Sporen gevonden in huis familiedrama
  PREMIUM

  Brabants nieuws van dinsdag | Uitbater baalt van polonaise door café - Sporen gevonden in huis familiedra­ma

  De slachterij van Vion in Boxtel blijft open ondanks coronabesmettingen onder het personeel, maar Van Rooi Meat in Helmond moet dicht. Autoriteiten spreken in dit laatste bedrijf van een besmettingshaard. En voor het werken in het onderwijs was veel aandacht in deze coronatijd, maar over de gehandicaptenzorg hoorde je nauwelijks iets. Daar werd gewoon doorgewerkt zònder 1,5 meter afstand want dat gaat nu eenmaal niet anders. Dit en meer lees je in het nieuwsoverzicht van dinsdag.
 2. Ook coronabesmettingen bij megaslachterij van Vion Boxtel; werk gaat voorlopig tóch door
  PREMIUM
  update

  Ook coronabe­smet­tin­gen bij megaslach­te­rij van Vion Boxtel; werk gaat voorlopig tóch door

  BOXTEL - Ook bij de grootste slachterij van Nederland, van Vion in Boxtel, blijkt een aanzienlijk deel van de medewerkers besmet met het coronavirus. Van de 105 medewerkers die in eerste instantie getest werden, blijken er 18 corona te hebben. Desondanks blijft de vleesverwerker, in afstemming met de GGD en veiligheidsregio voorlopig open. De productie gaat wel tijdelijk omlaag.