Lopen we binnenkort allemaal met een mondkapje?
Volledig scherm
Lopen we binnenkort allemaal met een mondkapje? © Sem Wijnhoven/DCI Media

Wel of geen verplichte mondkapjes? Verdeeldheid alom!

PollHet aantal coronabesmettingen blijft stijgen in ons land, sneller dan bij onze buren Duitsland en België. Daar geldt een mondkapjesplicht. Moet dat hier ook ingevoerd worden? Dat de maatregelen strenger moeten worden is voor het kabinet duidelijk.  

 1. Fantast, familieman of gewetenloos crimineel; wie is Ali G., hoofdverdachte in terreurcampagne tegen De Groot?
  PREMIUM

  Fantast, familieman of geweten­loos crimineel; wie is Ali G., hoofdver­dach­te in terreurcam­pag­ne tegen De Groot?

  HEDEL - Fantast, familieman of gewetenloos crimineel? Ali G., hoofdverdachte in de geruchtmakende terreurcampagne tegen de Hedelse fruithandel De Groot, is een man met vele gezichten. Na drie jaar komt zijn zaak komende week tot een climax. ,,Hij heeft niet per se de gunfactor. Met zijn geheimzinnigheid, het overschrijden van grenzen en onsympathieke dingetjes.”
 2. Dorpsruzie om twee kristallen beeldjes van vier centimeter: ‘Verschrikkelijk vind ik het’
  PREMIUM

  Dorpsruzie om twee kristallen beeldjes van vier centimeter: ‘Verschrik­ke­lijk vind ik het’

  VESSEM - Twee kristallen Swarovski-beeldjes staan te glinsteren in de kast van Ria Rooijakkers uit Haghorst, maar blij is ze er niet mee. Haar aankoop in de kringloopwinkel van Vessem vormt de start van een slepend conflict waar alle negentig vrijwilligers van de kringloop bij betrokken zijn. Sterker nog: Heel Vessem heeft er al weken over. ,,Als ik dit van tevoren had geweten, was ik er nooit aan begonnen”, zegt ze.