Van links naar rechts Mariëlle Bartholomeus, Ellis Jeurissen en Conny Helder.
Volledig scherm
PREMIUM
Van links naar rechts Mariëlle Bartholomeus, Ellis Jeurissen en Conny Helder. ©

Wie van deze drie Brabantse vrouwen wordt Topvrouw van het Jaar?

Wat hebben Mariëlle Bartholomeus, Conny Helder en Ellis Jeurissen met elkaar gemeen, behalve het feit dat ze alle drie een toppositie bekleden in een Brabantse zorgorganisatie? Het antwoord: ze zijn alle drie finalist in de verkiezing Topvrouw van het Jaar 2020, die op 24 september wordt gehouden.  

 1. Nieuwsoverzicht | Internationale studenten wanhopig op zoek naar kamer - Stelselmatig gesjoemel door Syriërs
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Internatio­na­le studenten wanhopig op zoek naar kamer - Stelselma­tig gesjoemel door Syriërs

  Internationale studenten in West-Brabant zijn wanhopig: velen zoeken nog woonruimte en moeten zich in moeilijke bochten wringen om alsnog lessen te kunnen volgen. De brand bij een bassischool in Oss kon zaterdagochtend heel anders verlopen als het alarmbedrijf niet zo snel had gereageerd. Het bedrijf was na het afgaan van het inbraakalarm snel ter plaatse en waarschuwde direct de brandweer. Tijdens de Nederlands Studenten Kampioenschappen zijn meerdere fietsers ten val gekomen, twee zijn naar het ziekenhuis gebracht. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van zaterdag.
 2. Burgemeesters slaan alarm over drugsindustrie: ‘Aanpak georganiseerde misdaad faalt’
  PREMIUM

  Burgemees­ters slaan alarm over drugsindu­strie: ‘Aanpak georgani­seer­de misdaad faalt’

  TILBURG - Een groep burgemeesters slaat alarm over de ‘falende aanpak’ van de georganiseerde misdaad in Nederland. In een gezamenlijk manifest pleiten de burgemeesters, onder wie Theo Weterings (Tilburg) en Paul Depla (Breda), onder meer voor het legaliseren van softdrugs en extra geld voor politie en justitie, waardoor drugscriminelen steviger en efficiënter kunnen worden aangepakt.