Tour de Tietema. Vlnr: cameraman Devin van der Wiel, Bas Tietema en Josse Wester.
Volledig scherm
PREMIUM
Tour de Tietema. Vlnr: cameraman Devin van der Wiel, Bas Tietema en Josse Wester. © Pix4Profs/René Schotanus

Wielerfenomeen Tour de Tietema gaat voor goud in Hank: ‘Josse gaat winnen’

HANK - Een gouden auto, een cameraploeg én een gesoigneerde wielrenner. Het mediafenomeen Tour de Tietema bezocht donderdagmiddag Hank. Parcoursverkenning, voor de wielerronde van  zondag. ,,Schrijf maar op: we gaan winnen.”

 1. Nieuwsoverzicht | Man slaat portier omdat er geen plek is op terras - 5 maanden cel voor doorrijder
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Man slaat portier omdat er geen plek is op terras - 5 maanden cel voor doorrijder

  De jongen die met 130 kilometer per uur een vrouw van haar fiets reed en haar voor dood achter liet heeft vijf maanden cel gekregen. Desondanks gaat hij in hoger beroep en hoopt hij woensdag zelfs die paar maanden weg te poetsen. Een man in Tilburg is het er niet mee eens dat er geen plek was op het terras. Toen de portier dit vertelde, sloeg hij hem recht in het gezicht. Verder is het gemeentehuis in Raamsdonksveer zaterdagnacht volgeplakt met protestkreten tegen de coronamaatregelen. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van zondag.
 2. Cyberspecialisten bij politie haken te snel af, opleiding duurt te lang en organisatie is nog te star
  PREMIUM

  Cyberspeci­a­lis­ten bij politie haken te snel af, opleiding duurt te lang en organisa­tie is nog te star

  DEN BOSCH - Cybercriminaliteit groeit als kool, maar de politie heeft moeite met het aantrekken van specialisten voor de cybercrimeteams. Inmiddels zijn niet meer alle werkplekken bezet. De politieopleiding voor zijinstromers uit het bedrijfsleven duurt te lang en de politieorganisatie is nog te star. Dat zegt recherchechef van politie Oost-Brabant Toine van Loenhout.
 3. Nieuwsoverzicht | Eerste dag met coronapas - Marianne Vos pakt zilver op WK wielrennen
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Eerste dag met coronapas - Marianne Vos pakt zilver op WK wielrennen

  Gemengde gevoelens voor de Brabantse wielerfans. De zilveren medaille voor Marianne Vos was mooi maar bij de Nederlandse sterrenequipe leidde het toch tot emoties . Er werd ook gevoetbald. PSV en Willem II speelden tegen elkaar en de Eindhovenaren lieten dure punten liggen in Tilburg. Verder werd er tegen de coronamaatregelen gedemonstreerd in Breda, vond er een ernstig ongeluk plaats in Haaren en is staatssecretaris Mona Keijzer uit het demissionaire kabinet gezet. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van zaterdag.