Willem II-fans tijdens de recente thuiswedstrijd tegen PSV. De in België veroordeelde supporters mochten toen al niet meer het stadion binnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Willem II-fans tijdens de recente thuiswedstrijd tegen PSV. De in België veroordeelde supporters mochten toen al niet meer het stadion binnen. © Pro Shots / Marcel van Dorst

Willem II-hooligans verliezen kort geding over hun stadionverbod

UTRECHT/TILBURG - Het stadionverbod voor de tien Willem II-supporters die In België veroordeeld zijn voor hun deelname aan illegale bosgevechten, blijft overeind. In een kort geding bij de rechtbank in Utrecht trokken de hooligans vrijdagmorgen aan het kortste eind. 

  1. Horeca in de regio gaat uit protest massaal open, gemeente gaat niet ingrijpen
    PREMIUM

    Horeca in de regio gaat uit protest massaal open, gemeente gaat niet ingrijpen

    LAND VAN CUIJK - De horeca in Land van Cuijk gaat zaterdag massaal open. Het is een actie tegen het besluit van het kabinet dat winkels wel en horecagelegenheden nog niet open mogen. De gemeente Land van Cuijk heeft, zo zegt Koninklijke Horeca Nederland Land van Cuijk, al aangegeven die dag niet op te zullen treden. De gemeente laat zelf weten de persconferentie van premier Rutte van vrijdagavond af te wachten voordat een definitief standpunt wordt ingenomen.