Lingeriezaak Koning in Oss laat klanten niet alleen afhalen, maar verkoopt ook aan de deur en laat klanten beha's passen. ,,Geen borst is hetzelfde, dus ik vind dat klanten moeten kunnen passen", zegt eigenaresse Pleun Wagemakers (achter de tafel).
Volledig scherm
PREMIUM
Lingeriezaak Koning in Oss laat klanten niet alleen afhalen, maar verkoopt ook aan de deur en laat klanten beha's passen. ,,Geen borst is hetzelfde, dus ik vind dat klanten moeten kunnen passen", zegt eigenaresse Pleun Wagemakers (achter de tafel). © Van Assendelft/Jeroen Appels

Zaterdag tóch weer lekker winkelen? Ondernemers staan te popelen en omzeilen nu al de coronaregels

OSS/TILBURG - Een nieuwe fiets uitproberen? Mag niet, gebeurt wel. Buiten kleding uitstallen? Mag niet, gebeurt wel. Klanten binnen laten snuffelen? Mag niet, gebeurt wel. Veel winkeliers zijn het kotsbeu dat zij dicht moeten zijn, geen steun ontvangen en ondertussen Kruidvat en de supermarkten wel ‘hun’ producten mogen verkopen. Daarom willen er veel vanaf zaterdag weer gewoon opengaan. 

  1. McDonald’s stopt na ophef met ‘vaccinatie-korting’ in Bergen op Zoom, niet iedereen snapt grap
    PREMIUM

    McDonald’s stopt na ophef met ‘vaccinatie-kor­ting’ in Bergen op Zoom, niet iedereen snapt grap

    BERGEN OP ZOOM - Geen hamburger voor een prikkie, maar een hamburger ná een prikkie. Onder dat motto hield de McDonald’s in Bergen op Zoom dit weekend een opmerkelijke actie. Wie zich net had laten vaccineren zou 50 procent korting krijgen op een burger. De reacties op de stunt laten zich raden, al lijkt niet iedereen de knipoog te begrijpen. Maandag is de actie per direct stopgezet.