Grote brand bij pand Beekse Bergen.
Volledig scherm
Grote brand bij pand Beekse Bergen. © De Kort Media / Toby de Kort

Zeer grote brand op vakantiepark Beekse Bergen verwoest hoofdgebouw, sloopwerkzaamheden begonnen

VideoHILVARENBEEK - Het hoofdgebouw van het vakantiepark van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek is woensdagochtend volledig verwoest door een brand. Het houten gebouw vatte vlam na een gaslek en was niet meer te redden. Het centrumgebouw met daarin restaurant Kaapstad, het zwembad en de supermarkt zijn verloren gegaan door de brand.

 1. Nieuwsoverzicht | Politie rijdt ‘kidnapbus’ klem - Verstuurd vakantiekaartje duikt na 42 jaar weer op
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Politie rijdt ‘kidnapbus’ klem - Verstuurd vakantie­kaart­je duikt na 42 jaar weer op

  In Eindhoven is woensdagavond een bestelbus klemgereden die aan de binnenkant volledig bekleed was met plastic. Het busje was speciaal ingericht voor onderwereldklusjes. Verder is het opsteken van een sigaret in het grootste deel van de Efteling binnenkort verboden. Alleen in speciale rookzones mag dan nog worden gerookt. En zorginstelling Lunet heeft gehandicapte cliënten jarenlang onterecht fysiotherapie onthouden. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van donderdag.
 2. Directeur Dirk Lips over brand Beekse Bergen: ‘Heel treurig, maar we gaan zorgen dat de mensen hier kunnen blijven genieten’
  PREMIUM
  Video

  Directeur Dirk Lips over brand Beekse Bergen: ‘Heel treurig, maar we gaan zorgen dat de mensen hier kunnen blijven genieten’

  HILVARENBEEK - Het was een grote schok voor Libéma-directeur Dirk Lips toen hij hoorde dat het hoofdgebouw van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek in brand stond. Hij noemde de brand ‘verschrikkelijk en heel verdrietig’, maar laat weten dat alles op alles gezet gaat worden om de vakantiegangers bij de Beekse Bergen alsnog een mooie tijd te bezorgen.