Exterieur van het Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg, waar ze nu de beveiliging opschalen.
Volledig scherm
PREMIUM
Exterieur van het Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg, waar ze nu de beveiliging opschalen. © Rob Engelaar

Ziekenhuis schakelt extra beveili­ging in: ‘Hoe langer de wachttijden, hoe korter het lontje’

TILBURG - Elke avond is voortaan een extra beveiliger aanwezig op de Spoedeisende Hulp in Tilburg. Want hoe langer de wachttijd, hoe korter het lontje. En dat merken ze in het ziekenhuis. Die extra beveiliging is nodig. ‘Om erger te voorkomen’.

 1. Nieuwsoverzicht | Explosieve toename mensen met schurft - Restauranteigenaar blijft positief en draait topomzet
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Explosieve toename mensen met schurft - Restaurant­ei­ge­naar blijft positief en draait topomzet

  Een restauranthouder die liever positief blijft vertelt dat hij zondag een topomzet heeft gedraaid. Hij maakte er een geweldige lunch van nu de zaak om 17.00 uur dicht moest. Het aantal coronapatiënten in de ziekenhuizen in ons land nam de afgelopen 24 uur toe met 130: de grootste toename sinds 4 januari. En tachtig tot honderd woningen in Den Bosch werden ontruimd vanwege een gaslek. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van maandag.
 2. Kun jij deze K3-liedjes nog meezingen? Doe de quiz!

  Kun jij deze K3-lied­jes nog meezingen? Doe de quiz!

  De kans dat de vervangster van Klaasje Meijer een Brabantse wordt, zit er dik in. Aanstaande zaterdag wordt de finale van 'K2 zoekt K3' uitgezonden en strijden de vier laatste overgeblevenen voor een plekje in de nieuwe K3-formatie. Onder hen Diede van den Heuvel (21) uit Someren en Julia Boschman (19) uit Bergen op Zoom. Zij kennen alle K3-liedjes inmiddels uit hun hoofd, maar hoe zit het met jouw (nostalgische) muziekkennis? Test het met deze quiz.