Verkiezingsdebat Klimaat & Energie in Tilburgse LocHal. Met van links naar rechts de discussieleider van de universiteit verder vertegenwoordigers van SP, VVD, Groen Links, PvdA en D66.
Volledig scherm
PREMIUM
Verkiezingsdebat Klimaat & Energie in Tilburgse LocHal. Met van links naar rechts de discussieleider van de universiteit verder vertegenwoordigers van SP, VVD, Groen Links, PvdA en D66. © Dolph Cantrijn

Zon- en windenergie: Brabanders willen wel, maar hoe?

TILBURG _ De meeste Brabanders willen best hun huis isoleren of zonnepanelen neerzetten maar lopen tegen een muur omdat ze vaak niet weten waar te beginnen. De provincie moet de komende jaren inzetten op steun aan huishoudens en op veel gerichtere informatie.

 1. ‘Vlijmscherp’ Koreaans duel om eindzege ELE Rally gewonnen door de oudste Hyundai: ‘Goed karretje’
  ELE Rally

  ‘Vlijm­scherp’ Koreaans duel om eindzege ELE Rally gewonnen door de oudste Hyundai: ‘Goed karretje’

  De zege om de 58ste ELE Rally draaide uit op een gevecht tussen twee tegenpolen in een Hyundai i20 R5. Bob de Jong, de rustigste van de twee, besliste het duel beheerst in zijn voordeel. Voor de agressiever rijdende aanvaller Kevin van Deijne was er troostprijs dat hij op de slotdag ‘toch maar mooi’ een fiks deel van zijn achterstand had weggepoetst. ‘Maar Bob was gewoon de snelste’.
  Spoordonk, Son, Sint-Oedenrode, Veghel, Wintelre