André van der Heijden uit Keldonk. Zijn moeder ligt met corona in een ziekenhuis in Emmen.
Volledig scherm
PREMIUM
André van der Heijden uit Keldonk. Zijn moeder ligt met corona in een ziekenhuis in Emmen. © Van Assendelft Fotografie

Zoon in Keldonk, zieke moeder (77) in een ziekenhuis in Emmen: ‘Dit doet zeer’

KELDONK - En toen lag Annie van der Heijden (77) uit Keldonk plots in een ambulance. Op weg naar het ziekenhuis in Emmen. Haar familie in vertwijfeling achterlatend. 

Ze was een dag of drie, vier ziek toen het op eigen kracht écht niet meer ging . Annie van der Heijden (77) uit Keldonk meldde zich vrijdag met haar man Toon (80) bij ziekenhuis Bernhoven in Uden. Nog even afwachten, was het advies. Na een heel slechte nacht, waarin ze niet kon eten en drinken, mocht de Keldonkse een dag later terugkomen bij het hospitaal. 

  1. Brabants nieuws van vrijdag | Provincie wil blijvende herinnering voor coronaslachtoffers - Man voor ogen van zoontje (10) neergeschoten
    PREMIUM

    Brabants nieuws van vrijdag | Provincie wil blijvende herinne­ring voor corona­slacht­of­fers - Man voor ogen van zoontje (10) neergescho­ten

    Er zou een blijvende herinnering moeten komen voor de slachtoffers van het coronavirus, dat vindt de Brabantse politiek. Hoe dat eruit moet komen te zien is nog de vraag. In Tilburg was vrijdag een schietpartij waarbij een 10-jarige jongen zag hoe zijn vader werd geraakt in zijn been. Dit en meer nieuws lees je terug in het nieuwsoverzicht van vrijdag.