Volledig scherm
PREMIUM
Bij De Wit in Schijndel waren zondag alleen de showmodellen nog te krijgen. De rest werd verkocht. Als je er één wilde, mocht je die zelf uit elkaar halen. Personeel had het veel te druk. © Jan Zandee

‘Zwembad? Moet u wel twee uur voor in de rij staan’

DONGEN/SCHIJNDEL - Vanaf vandaag wordt de zomer echt menens. Dus dacht iedereen afgelopen weekend maar één ding: verkoeling, verkoeling, verkoeling. En dat moest toen allemaal nog vlug even geregeld worden. 

Dan is het zaterdagmiddag en heb je nog even tijd voordat de barbecue aangaat. Toch maar dat zwembad halen waar de kinderen al zo lang naar vragen. Met een week lang 30 graden in het vooruitzicht, geen beter moment om er eentje aan te schaffen...denk je. ,,Een zwembad? Ja die hebben we genoeg. Moet u alleen wel twee uur voor in de rij staan.” 

  1. Zes vragen over dronken Bulgaar die babyleven verwoestte door aanrijding
    PREMIUM

    Zes vragen over dronken Bulgaar die babyleven verwoestte door aanrijding

    OUDENBOSCH - Een Bulgaar wordt ervan verdacht dat hij op 1 november 2015 stomdronken een ongeluk veroorzaakte waardoor een baby zwaar gehandicapt raakte. Tegen de man werd woensdag 108 dagen celstraf geëist, waarvan 50 dagen voorwaardelijk. Als de rechter die eis toewijst lijkt de kans klein dat de Bulgaar zijn straf moet uitzitten. Hij is namelijk verdwenen. Op sociale media roept de zaak immense verontwaardiging op.