Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Wijkagenten_Etten_Leur Instagram

380 euro boete voor bestuurder die met bevroren ruiten door Breda rijdt

BREDA - Een bestuurder heeft vrijdagochtend een flinke boete moeten betalen terwijl hij door Breda reed. Omdat alle ruiten van zijn auto nog bevroren waren, moest hij 380 euro betalen.

Wijkagenten uit Etten-Leur zagen de bestuurder rijden en hielden hem aan. Omdat alle ruiten nog bevroren en beslagen waren, moest de bestuurder de hoofdprijs afrekenen. De wijkagenten lieten weten dat zij in verband met verkeersveiligheid streng optreden tegen bestuurders die geen goed zicht hebben.

Wanneer alleen de voorruit en zijruiten zijn beslagen, bedraagt de boete 240 euro. Tijdens het winterse weer kunnen bestuurders om verschillende redenen boetes krijgen. Zo kunnen geen verlichting, het niet plaatsen van je gevarendriehoek  en niet brandende achterlichten je ook 140 euro kosten. 

  1. Kerk afgeladen vol leutvierders tijdens Oeledienst in Breda: ‘Mag er over (broeks)pijpen gezongen worden?’

    Kerk afgeladen vol leutvier­ders tijdens Oeledienst in Breda: ‘Mag er over (broeks)pijpen gezongen worden?’

    BREDA - Dagjesmensen die - al dan niet geïnspireerd door het tv-programma 'Hier zijn de Van Rossems - die afgelopen zondag een bezoekje aan de Grote Kerk planden, staat bij binnenkomst een bijzondere verrassing te wachten. Vol ongeloof zien ze de kerk afgeladen vol zitten met leutvierders. Sommige bezoekers draaien meteen weer om, anderen blijven staan kijken en maken met hun telefoon foto's en filmpjes voor het thuisfront. De Oeledienst, de jaarlijkse carnavaleske kerkdienst in het Kielegat blijft een bijzonder fenomeen.