De Avenue. Met de traditionele slotceremonie werd het 50ste Breda Jazzfestival afgesloten. Een emotioneel moment voor scheidend voorzitter Bart Wouters.
Volledig scherm
De Avenue. Met de traditionele slotceremonie werd het 50ste Breda Jazzfestival afgesloten. Een emotioneel moment voor scheidend voorzitter Bart Wouters. © Pix4Profs/ Ramon Mangold

50e Breda Jazz Festival ten einde, voorzitter Bart Wouters zwaait af

BREDA - De jubileumeditie van het Breda Jazz Festival is ten einde. In de Avenue is het festival afgesloten met een optreden van een Festival Surprise Band, inclusief scheidend voorzitter Bart Wouters. ,,Ik heb allemaal beloftes gedaan dus u ziet me volgend jaar terug als collecteur, als chauffeur en ik zal de broodjes uitdelen.”

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.