Bewoners houden indringer tegen in woning in Zundert, twee gewonden door mogelijk gebruik steekwapen

updateZUNDERT - Een conflict bij een woning aan de Oekelsebaan in Zundert is maandagavond uit de hand gelopen. Een vader en zoon zouden een man hebben tegengehouden, die hun huis wilde binnendringen. Een van de twee raakte daarbij gewond en is ter plekke door ambulancepersoneel verzorgd. 

De ‘bezoeker’ die op de vlucht sloeg is waarschijnlijk ook gewond geraakt, vermoedelijk door gebruik van een mes. Het mes is blijven liggen na het conflict. 

De politie is met meerdere eenheden naar Zundert gekomen. Ook is een ambulance gekomen, waarin de bewoner wordt behandeld. 

Buren laten weten een hoop kabaal te hebben gehoord en dachten dat het om een ruzie ging. 

De politie doet onderzoek. 

Volledig scherm
Woningoverval in Zundert © MaRicMedia / Perry Roovers
  1. Bruisend Ginneken Breda: veel in weinig tijd
    PREMIUM

    Bruisend Ginneken Breda: veel in weinig tijd

    BREDA - De organisatie van de 51e editie van de braderie in het Ginneken kan tevreden achterover leunen. Hoewel de voorbereiding in een paar luttele weken moest rondkomen, is er toch een volwaardig evenement uitgerold. Bruisend Ginneken, zoals de braderie officieel heet, werd druk bezocht en de meeste ondernemers zijn tevreden. "En dat is toch knap, gezien het feit dat we het in een paar weken uit de grond hebben gestampt", zegt Johan de Vos. "We stonden onder een enorme tijdsdruk." De eigenaar van café Boerke Verschuren op de Ginnekenmarkt zit sinds kort in het bestuur van Bruisend Ginneken.
  2. Feest en protest bij opening Zuidelijke Rondweg in Breda

    Feest en protest bij opening Zuidelijke Rondweg in Breda

    BREDA - Een feestelijke opening en een protest op dezelfde dag. Voor zover bekend was dat nog niet voorgekomen in de lange en bewogen geschiedenis van de Zuidelijke Rondweg. Die ging na twee maanden werkzaamheden weer open voor het autoverkeer. Vanaf zes uur in de avond waren de weggebruikers weer welkom. Daarvoor was de verkeersader in Breda-zuid het bezit van wandelaars, fietsers, skaters, steppers, hardlopers en andere recreanten.