Op het stuk braakliggende grond aan de Lageweg bij de Nieuwe Kadijk en de Oosterhoutseweg wil Frasers Property Industrial twee distributiecentra neerzetten.
Volledig scherm
PREMIUM
Op het stuk braakliggende grond aan de Lageweg bij de Nieuwe Kadijk en de Oosterhoutseweg wil Frasers Property Industrial twee distributiecentra neerzetten. © Frasers Property

Bewoners verbijsterd over plan voor twee grote distributiecentra in Breda: 'Dit is niet te geloven’

BREDA - En plotseling ligt er een kant en klaar plan voor twee grote distributiecentra op het Posthoornterrein bij de Oosterhoutseweg. Precies waar de bewoners al jaren bang voor zijn. Maar van een plan wil de gemeente nog helemaal niet spreken.

  1. Horecabaas Johan de Vos door het dolle heen: ‘Alsof je de loterij hebt gewonnen’

    Horecabaas Johan de Vos door het dolle heen: ‘Alsof je de loterij hebt gewonnen’

    BREDA - Horecaondernemers reageren euforisch op de aangekondigde versoepelingen van de coronaregels. Vanaf volgende week zaterdag kunnen Oranjefans weer EK-wedstrijden op grote schermen op het terras of in het café kijken. Ook kan een bezoek aan de kroeg of club tot diep in de nacht doorgaan. ,,Het is echt alsof je de loterij hebt gewonnen. Deze zomer ziet er nu wel even rooskleuriger uit dan die van vorig jaar”, beschrijft horecaondernemer Johan de Vos uit Breda.